пятница, 8 апреля 2022 г.

Вчителі та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти та всіх зацікавлених осіб.
Запрошуємо доєднатися до професійної освіти!
Розклад  онлайн-уроків та майстер-класів
11.04-15.04.2022 р. 

Навчальний предмет, майстер-клас

Клас або професія

Тема

ПІБ

викладача

Пропоно-ваний день, час

Пропонований засіб комунікації

ДНЗ «Херсонське  вище  професійне  комерційне училище»

Англійська мова.

10

Ти є тим, що ти їси

Гаврилюк Ірина Анатоліївна

13.04.2022

1230

http://meet.google.com/qxs-hkdq-avo?authuser=0&hs=179

Виробниче навчання.

Майстер-клас

Продавець продовольчих товарів

Перевірка якості продовольчих товарів

Забродіна Олена Сергіївна

13.04.2022 1330

http://meet.google.com/nuu-bjxu-owo

 

 

Хімія 

10

Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків.

Непорожня Ольга Олександрівна

У постійному доступі

https://youtu.be/_LUahJZPySI

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Кухар

Приготування борщу українського

Мельниченко Галина Андріївна

У постійному доступі

https://youtu.be/uJKab6iNZZo

Виробниче навчання.

Майстер-клас

Продавець непродовольчих товарів

Декоративне пакування непродовольчих товарів

Москаленко Наталія Володимирівна

У постійному доступі

https://youtu.be/89NVr5hEUyU

ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона»

Англійська мова

10

Environment

Гринчак Інна Миколаївна

У  постійному доступі

https://youtu.be/zOYRBVmM6ew   

Гігієна і санітарія виробництва

Кухар

Поняття та класифікація харчових отруєнь

Золотухіна Анжела Михайлівна

https://www.youtube.com/watch?v=l1dEC0wRWHw

ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей»

Громадянська освіта

10-11

Вільна та свідома особистість - це стале майбутнє України

Картанович

Тетяна Анатоліївна

 У  постійному доступі

https://drive.google.com/file/d/1mH9mfRD0Y7anu4aXmv-KelFtVuJnOoIa/view

Історія України

10-11

Херсонщина в роки Другої світової війни

Ярошенко

Ірина Валеріївна

https://youtu.be/OnKSARtB50s

«Обладнання та технологія зварювальних робіт»  з професій зварювальних робіт

10-11

Дефекти зварних швів

Ковтуненко

Вероніка Павлівна

https://youtu.be/SBiRHf-YcwU

 

ДНЗ «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну» 

Виробниче навчання

Професія: Перукар (перукар-модельєр) Манікюрник

Перукар 2 класу

Технологія виконання хімічної завивки на спіральні коклюшки

Андрусяк Ганна Юріївна

11.04.2022

1000

https://invite.viber.com/?g=TQkzH02a8k77JQPyQzGWy9Lr2hrHbpyo  

Алгеба

10 клас (рівень стандарту)

Диференціювання функції

Левчук Наталя Миколаївна

11.04.2022

1100

https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy

Виробниче навчання

Професія: Кравець. Закрійник

Кваліфікація: Кравець 2-3 розряду

Обробка зрізів фартуха.  Обробка  нагрудника.

Ільїна Марія Сергіївна, Ратушко Марія Іванівна

12.04.2022

1100

https://meet.google.com/poa-trme-fmi?authuser=0&hs=179&pli=1

Виробниче навчання

Професія: Нянька. Гувернер. Соціальний робітник

Кваліфікація: гувернер

Методика традиційних та нетрадиційних технік малювання для дітей стар-шого  віку.

Колесник Надія Іванівна

14.04.2022.

1000

https://us05web.zoom.us/j/81826621115?pwd=cDlOcmY4Sk04YmhXV2tGUXFINlRFQT09

 

Виробниче навчання

Професія: Кравець. Закрійник

Кваліфікація: Закрійник 5 розряду

Конструювання та розкрій жіночих піжамних брюк

Байбатирова Наталя Анатоліївна

У  постійному доступі

https://drive.google.com/file/d/1lyVLq_WGOrprWVF_vb7D0j2dNWXO1OLQ/view

Хімія

10 клас (рівень стандарту)

Хімічні властивості насичених одноосновних карбонових кислот. Реакція естерифікації. Лабораторна робота. Виявлення органічних кислот у харчових продуктах

Кулікова Ірина Олександрівна

У  постійному доступі

https://www.youtube.com/watch?v=JSp_vpSAq0Y&t=419s

 

ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії»

Технологія комп’ютерної обробки інформації 

Для здобувачів освіти з професії «Оператор комп’ютерної верстки»

Програма для створення електронної презентації. Інтерфейс. Запуск та створення презентації

Патерук Тетяна Миколаївна

12.04.2022

1000

https://meet.google.com/uoc-dufr-jyh 

Щоб приєднатися з телефона, наберіть номер US +1 732-661-8692 і введіть такий PIN-код: 103 108 193#

Математика (геометрія)

11 (рівень стандарту)

Об’єми та площі поверхонь тіл обертання

Свідер Людмила Миколаївна

13.04.2022

1000

https://meet.google.com/krz-msxy-ssv

 

Географія

10 (рівень стандарту)

Японія. Економіко-географічне положення. Природні умови та ресурси. Населення

Грицуняк Микола Михайлович

У  постійному доступі

https://youtu.be/seOXBycAeW8

 

ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства»

Технологія кондитерського виробництва

Всі охочі

Технологія приготування виробів з дріжджового тіста «Кулеб’яки з різними начинками»

Скрипник Тетяна Василівна

13.04.2022 1100

https://meet.google.com/kpe-wczc-twi

 

Устаткування підприємств харчування

К-440

 Фритюрниця для смаження продуктів

Старинська Лілія Анатоліївна

У  постійному доступі

https://www.youtube.com/watch?v=Gf279XvM1vI

 Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ПК -436

 Технологія приготування перших страв «Супу картопляного»

Селіванова Світлана Володимирівна

https://www.youtube.com/watch?v=pLEPYccsBSI

Устаткування підприємств харчування

ПК -436

Машини для розкочування тіста

Грибанова Тетяна Анатоліївна

https://classroom.google.com/u/0/c/MjAyMjY4ODgwODYz

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ПК -441

Технологія приготування страв з овочів

Сітнік Світлана Степанівна

https://www.youtube.com/watch?v=1srSXwAgWkE

Професійно-морький ліцей ХДМА

Читання креслень

«Електрогазозварник»

Послідовність виконання ескізу

Левшенок Сергій Валерійович

У  постійному доступі

https://youtu.be/c8yt_k6ZZsY

 

Гігієна та санітарія виробництва

Кухар

Історія розвитку мікробіології. Морфологія та фізіологія мікроорганізмів

Ковальчук Дем’ян Петрович

https://youtu.be/XXFLEIOWQFo

Комментариев нет:

Отправить комментарий