Вчителі та майстри
виробничого навчання закладів професійної
(професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та
майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої
освіти та всіх зацікавлених осіб.
Запрошуємо доєднатися до
професійної освіти!
Розклад онлайн-уроків
та майстер-класів
11.04-15.04.2022 р.
Навчальний предмет, майстер-клас |
Клас або професія |
Тема |
ПІБ викладача |
Пропоно-ваний день, час |
Пропонований засіб комунікації |
ДНЗ «Херсонське вище
професійне комерційне училище» |
|||||
Англійська мова. |
10 |
Ти є тим, що ти їси |
Гаврилюк Ірина Анатоліївна |
13.04.2022 1230 |
|
Виробниче навчання. Майстер-клас |
Продавець продовольчих товарів |
Перевірка якості продовольчих товарів |
Забродіна Олена Сергіївна |
13.04.2022 1330 |
http://meet.google.com/nuu-bjxu-owo
|
10 |
Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків. |
Непорожня Ольга Олександрівна |
У постійному доступі |
||
Технологія приготування їжі
з основами товарознавства |
Кухар |
Приготування борщу українського |
Мельниченко Галина Андріївна |
У постійному доступі |
|
Виробниче навчання. Майстер-клас |
Продавець непродовольчих товарів |
Декоративне
пакування непродовольчих товарів |
Москаленко Наталія Володимирівна |
У постійному доступі |
|
ДНЗ «Вище професійне училище №2 м.
Херсона» |
|||||
Англійська мова
|
10 |
Environment
|
Гринчак Інна Миколаївна |
У постійному
доступі |
|
Гігієна і санітарія
виробництва
|
Кухар |
Поняття та
класифікація харчових отруєнь |
Золотухіна Анжела
Михайлівна
|
||
Громадянська освіта |
10-11 |
Вільна та
свідома особистість - це стале майбутнє України |
Картанович Тетяна Анатоліївна |
У постійному доступі |
https://drive.google.com/file/d/1mH9mfRD0Y7anu4aXmv-KelFtVuJnOoIa/view |
Історія України |
10-11 |
Херсонщина в роки Другої світової війни |
Ярошенко Ірина Валеріївна |
||
«Обладнання та технологія зварювальних робіт» з професій зварювальних робіт |
10-11 |
Дефекти зварних швів |
Ковтуненко Вероніка Павлівна |
|
|
ДНЗ «Херсонське вище професійне
училище сервісу та дизайну» |
|||||
Виробниче навчання Професія: Перукар (перукар-модельєр) Манікюрник |
Перукар 2 класу |
Технологія виконання хімічної завивки на
спіральні коклюшки |
Андрусяк Ганна Юріївна |
11.04.2022 1000 |
https://invite.viber.com/?g=TQkzH02a8k77JQPyQzGWy9Lr2hrHbpyo
|
Алгеба |
10 клас (рівень стандарту) |
Диференціювання функції |
Левчук Наталя Миколаївна |
11.04.2022 1100 |
|
Виробниче навчання Професія: Кравець. Закрійник |
Кваліфікація: Кравець 2-3 розряду |
Обробка зрізів фартуха. Обробка
нагрудника. |
Ільїна Марія Сергіївна, Ратушко Марія Іванівна |
12.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/poa-trme-fmi?authuser=0&hs=179&pli=1 |
Виробниче навчання Професія: Нянька. Гувернер. Соціальний робітник |
Кваліфікація: гувернер |
Методика традиційних та нетрадиційних технік
малювання для дітей стар-шого віку. |
Колесник Надія
Іванівна |
14.04.2022. 1000 |
https://us05web.zoom.us/j/81826621115?pwd=cDlOcmY4Sk04YmhXV2tGUXFINlRFQT09
|
Виробниче навчання Професія: Кравець. Закрійник |
Кваліфікація: Закрійник
5 розряду |
Конструювання та
розкрій жіночих піжамних брюк |
Байбатирова Наталя Анатоліївна |
У постійному
доступі |
https://drive.google.com/file/d/1lyVLq_WGOrprWVF_vb7D0j2dNWXO1OLQ/view |
Хімія |
10 клас (рівень стандарту) |
Хімічні властивості насичених одноосновних
карбонових кислот. Реакція естерифікації. Лабораторна
робота. Виявлення органічних кислот у харчових продуктах |
Кулікова Ірина Олександрівна |
У постійному
доступі |
https://www.youtube.com/watch?v=JSp_vpSAq0Y&t=419s
|
ДПТНЗ «Херсонський професійний
ліцей зв’язку та поліграфії» |
|||||
Технологія комп’ютерної обробки інформації |
Для здобувачів освіти з
професії «Оператор комп’ютерної верстки» |
Програма для
створення електронної презентації. Інтерфейс. Запуск та створення презентації
|
Патерук Тетяна Миколаївна |
12.04.2022 1000 |
https://meet.google.com/uoc-dufr-jyh Щоб приєднатися з телефона, наберіть номер US +1 732-661-8692 і введіть такий PIN-код: 103 108 193# |
Математика (геометрія) |
11 (рівень стандарту) |
Об’єми та площі
поверхонь тіл обертання
|
Свідер Людмила Миколаївна |
13.04.2022 1000 |
https://meet.google.com/krz-msxy-ssv
|
Географія |
10 (рівень стандарту) |
Японія.
Економіко-географічне положення. Природні умови та ресурси. Населення
|
Грицуняк Микола Михайлович |
У постійному
доступі |
|
ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства» |
|||||
Технологія кондитерського виробництва |
Всі охочі |
Технологія приготування виробів з дріжджового
тіста «Кулеб’яки з різними начинками» |
Скрипник Тетяна Василівна |
13.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/kpe-wczc-twi
|
Устаткування підприємств харчування |
К-440 |
Фритюрниця для смаження продуктів |
Старинська Лілія Анатоліївна |
У постійному
доступі |
|
Технологія приготування їжі з основами
товарознавства |
ПК -436 |
Технологія приготування перших
страв «Супу картопляного» |
Селіванова Світлана Володимирівна |
||
Устаткування підприємств харчування |
ПК -436 |
Машини для
розкочування тіста |
Грибанова Тетяна Анатоліївна |
||
Технологія приготування їжі з основами
товарознавства |
ПК -441 |
Технологія
приготування страв з овочів |
Сітнік Світлана Степанівна |
||
Професійно-морький ліцей ХДМА |
|||||
Читання креслень |
«Електрогазозварник» |
Послідовність виконання ескізу |
Левшенок Сергій
Валерійович |
У постійному
доступі |
|
Гігієна та
санітарія виробництва |
Кухар |
Історія розвитку мікробіології. Морфологія та
фізіологія мікроорганізмів |
Ковальчук Дем’ян
Петрович |
Комментариев нет:
Отправить комментарий