Вчителі та майстри
виробничого навчання закладів професійної
(професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та
майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої
освіти та всіх зацікавлених осіб.
Запрошуємо доєднатися до
професійної освіти!
Розклад онлайн-уроків
та майстер-класів
25.04-29.04.2022 р.
Навчальний предмет, майстер-клас |
Клас або професія |
Тема |
ПІБ викладача |
Пропоно-ваний день, час |
Пропонований засіб комунікації |
ДНЗ «Херсонське вище
професійне комерційне училище» |
|||||
Виробниче навчання, майстер-клас |
Бармен |
Приготування сучасних видів кави на основі еспресо |
Климова Світлана
Юріївна |
У постійному доступі |
|
Виробниче навчання, майстер-клас |
Кухар |
Приготування страви Брандада де моруа за допомо-гою
термомікса |
Зорін В’ячеслав Гарійович |
У постійному доступі |
|
Історія України |
10-11 класи |
Херсонщина в роки Другої світової війни |
Іванчук Ірина Мефодіївна |
У постійному доступі |
|
Українська література |
11 клас |
Нікіфорова Ірина Петрівна |
У постійному доступі |
||
Гігієна та санітарія
виробництва |
Кухар |
Правила особистої гігієни праців-ників харчування, проходження
медичного огляду |
Севериненко Тетяна
Ігорівна |
У постійному доступі |
|
Гурток
«Лідерство – запорука успіху» |
Усі охочі |
«Я – лідер Морозова Д.» |
Глібчук
Вікторія Павлівна |
У
постійному доступі |
|
Гурток декора-тивно-прикладного
мистецтва Народна творчість» |
Усі охочі |
Плетіння
«Ряднушка» |
Літвінова Олена
Славомирівна |
У постійному доступі |
https://www.youtube.com/watch?v=FkjjhJUcDTc |
ДНЗ «Вище професійне училище №2 м.
Херсона» |
|||||
Зарубіжна література
|
10 клас |
Стендаль «Червоне та чорне» |
Щербина
Аліса Анатоліївна |
У постійному доступі |
|
Технічне креслення |
Електромонтер з ремон-ту та обслугову-вання
електроустаткування |
«Перерізи» |
Лисенко Олег Миколайович |
||
ДНЗ «Херсонське вище професійне
училище сервісу та дизайну» |
|||||
Виробниче навчання Професія: Кравець. Закрійник |
Кваліфікація:
Кравець 2-3 розряду |
Перевірка
деталей крою. Перенос крейдових ліній.
Маркіровка |
Ільїна Марина Сергіївна, Ратушко Марина
Іванівна |
У постійному
доступі |
https://drive.google.com/file/d/1weilheSf2gTHKUDLvViX-avSzumZ0hnF/view?usp=drivesdk Презентація до теми |
Алгебра |
10 клас (рівень
стандарту) |
Застосування похідної до дослідження функції |
Левчук Наталя Миколаївна |
27.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy
|
Перукарська
справа |
Кв. Перукар 2 класу |
Фарбування сивого волосся |
Соловйова Інна
Вікторівна |
27.04.2022 1000 |
https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy
|
Алгебра |
10 клас (рівень
стандарту) |
Вектори у просторі. Розв’язування задач |
Левчук Наталя Миколаївна |
28.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy
|
Конструювання одягу |
Кваліфікація:
Закрійник 5 розряду |
Конструювання
комірів |
Резніченко Олена Олександрівна |
У постійному
доступі |
https://drive.google.com/file/d/1C3SPK1wNcLruLjEsnVv-QrIhHrFPXP4M/view |
Англійська мова |
10 клас (рівень стандарту) |
«Social Networking» |
Барвинська Ольга
Олександрівна |
29.04.2022 1000 |
https://us04web.zoom.us/j/7576504671?pwd=QXVKQUMrRE5Vem9rUm5iWkFLSlJDdz09 Ідентифікатор конференції 757 650 4671 Код доступу: 246810 |
ДПТНЗ «Херсонський професійний
ліцей зв’язку та поліграфії» |
|||||
Охорона праці |
Для всіх охочих |
Послідовність
надання першої допомоги. Штучне дихання. Непрямий масаж серця
|
Кучерюк Ольга Антонівна |
29.04.2022 1100 |
|
Спецтехнологія |
Слюсар з ремонту
колісних транспортних засобів |
Дефектація
колінчастого валу
|
Обіход Юрій Олексійович |
28.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/ker-rcow-vkx |
Театральний колектив
«Прем’єра»
|
Для всіх охочих |
Водевіль
"Біда від ніжного серця" (В. Сологуб)
|
Сірош Ірина Володимирівна |
У постійному доступі |
|
ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства» |
|||||
Технологія виробництва борошняних
кондитерських виробів |
Для всіх охочих |
Приготування безопарного дріжджового
тіста. Приготування пиріжків з різними начинками. |
Селіванова Світлана Володимирівна |
27.04.2022 1100 |
|
Технологія приготування їжі з основами
товарознавства |
К-440 та всі охочі |
Майстер -клас
«Приготування солянки» |
Медвідь Віктор Андрійович |
У постійному
доступі |
|
Технологія приготування їжі з основами
товарознавства |
ПК-441 та всі охочі |
Майстер -клас «Приготування
омлету» |
Шахнюк Людмила Іванівна |
У постійному
доступі |
|
Устаткування
підприємств харчування |
К- 440 та всі охочі |
Сучасне теплове
устаткування. Жаровні для смаження млинців, призначення будова,принцип дії. |
Старинська Лілія Анатоліївна |
У постійному
доступі |
Google
Classroom: |
ДНЗ
«Херсонський професійний суднобудівний ліцей» |
|||||
Астрономія |
10-11 класи |
Сучасні наземні й космічні телескопи.
Астрономічні обсерваторії |
Набіт Ольга
Миколаївна |
У постійному
доступі |
|
Українська
література |
10-11 класи |
«Дорогою правди і свободи» Життєпис В.Симоненка.
Громадянська лірика |
Яловіцька Ніна Дмитрівна |
У постійному
доступі |
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий