Вчителі та майстри
виробничого навчання закладів професійної
(професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та
майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої
освіти та всіх зацікавлених осіб.
Запрошуємо доєднатися до
професійної освіти!
Розклад онлайн-уроків
та майстер-класів
18.04-22.04.2022 р.
Навчальний предмет, майстер-клас |
Клас або професія |
Тема |
ПІБ викладача |
Пропоно-ваний день, час |
Пропонований засіб комунікації |
|
ДНЗ «Херсонське вище
професійне комерційне училище» |
||||||
Українська мова |
11 клас |
Кома в складному
реченні. Крапка з комою у складному реченні. |
Ейсмонтович Оксана Михайлівна |
21.04.2022 1210 |
||
Устаткування підприємств
харчування, відео майстер-клас |
Кухар |
Огляд технологічного устаткування ресторанного господарства |
Тимошенко Людмила Григорівна |
У постійному доступі |
||
Виробниче навчання |
Продавець продоволь- чих товарів |
Приймання штучних товарів |
Сидоренко Лариса Михайлівна |
У постійному доступі |
|
|
Іноземна мова |
10 клас |
Природа та довкілля. Глобальні проблеми |
Возниця Богдан Вікторович |
У постійному доступі |
||
Фізика |
11 клас |
Радіоактивність. Види радіоактивного випромінювання. Природна і штучна
радіоактивність |
Полякова Надія Олександрівна |
У постійному доступі |
||
Гурток «Художнє
читання» |
Усі охочі |
Літературна композиція «Мріє, не зрадь» за
творами Л.Українки. |
Глібчук Вікторія Павлівна |
У постійному доступі |
|
|
Театральний гурток «Плеяда» |
Усі охочі |
Монолог
ненародженої дитини |
Літвінова Олена Славомирівна |
У постійному доступі |
||
ДНЗ «Вище професійне училище №2 м.
Херсона» |
||||||
Хімія |
10 клас |
Теорія будови органічних сполук
О.М. Бутлерова |
Білик Юлія Анатоліївна |
У постійному доступі У постійному доступі |
||
Матеріалознавство |
Лицювальник-плиточник |
Клейові суміші та їх класифікація |
Чередниченко
Світлана Яківна |
|||
ДНЗ «Херсонське вище професійне
училище сервісу та дизайну» |
||||||
Захист Вітчизни |
11 клас (рівень
стандарту) |
Попередження гіпотермії та виявлення ознак
черепно-мозкової травми |
Луценко Галина Михайлівна |
18.04.2022 1100 |
||
Алгеба |
10
клас (рівень стандарту) |
Диференціювання функції. Розв’язування вправ |
Левчук Наталя
Миколаївна. |
20.04. 2022 1100 |
||
Перукарська
справа |
Кваліфікація: Перукар 2 класу |
Поєднання кольорів та відтінків при частковому
фарбуванні |
Соловйова Інна Вікторівна |
21.04.2022 1000 |
https://meet.google.com/rmz-dixc-wds
|
|
Виробниче навчання Професія: Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник |
Кваліфікація: Перукар |
Фарбування волосся барвниками І групи |
Обозна Тетяна Сергіївна, Карнаухова Тетяна Іллівна |
21.04.2022 1000 |
https://zoom.us/j/4914045011?pwd=YnhBbTBSNVpFL1VaQzBZcUtCSTVHdz09 Ідентифікатор конференції: 491 404 5011 Код доступу: 555595 |
|
Фізика |
11 клас (рівень
стандарту) |
Досліди Майкла Фарадея. Закон електромагнітної
індукції |
Стецюк Тетяна
Михайлівна |
У постійному доступі |
||
Виробниче навчання Професія: Кравець. Закрійник |
Кваліфікація: Кравець
4 розряду |
Обробка застібки
в поясних виробах |
Донченко Алла
Петрівна |
У постійному доступі |
https://drive.google.com/file/d/1_dZG2w7UzISayCoXA6J9_XjAJ7Qi1RuN/view |
|
ДПТНЗ «Херсонський професійний
ліцей зв’язку та поліграфії» |
||||||
Виховна година |
Для усіх охочих |
Весняні свята України
|
Леонова Надія
Андріївна |
19.04.2022 900 |
||
Поштовий зв'язок |
Для здобувачів освіти з
професії «Оператор поштового зв’язку» |
Оформлення
порушень, виявлених під час перевірки пошти. Права клієнтів та обов’язки оператора відділення зв’язку
|
Волос Марія
Михайлівна |
20.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/uet-ugor-mvr |
|
Англійська мова |
10 (рівень
стандарту) |
Навколишнє
середовище: проблеми і рішення
|
Шаповалова
Каріна Вікторівна |
У постійному доступі |
||
ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства» |
||||||
Фізіологія харчування
|
ПК 441 |
Харчові речовини та їх фізіологічне
значення для організму людини. |
Іваненко Оксана
Сергіївна |
18.04.2022 1000 |
||
Облік, калькуляція і звітність |
К-440 |
Поняття про ціни, види цін. |
Клись Наталя
Григорівна |
19.04.2022 1100 |
Google Classroom: |
|
Майстер – клас Технологія приготування
борошняних кондитерських виробів. |
ПК – 435 Всі охочі |
Технологія приготування «Штрудель Віденський» |
Скрипник Євгенія
Валентинівна |
20.04.2022 1100 |
https://meet.google.com/xkb-zgag-rbs
|
|
Майстер
-клас Технологія приготування їжі з основами
товарознавства. |
К -440 Всі охочі |
Технологія приготування страв з використанням техніки «Су -Від » |
Медвідь Віктор
Андрійович |
У постійному доступі |
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий