воскресенье, 3 апреля 2022 г.

Вчителі та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти та всіх зацікавлених осіб. Запрошуємо доєднатися до професійної освіти!
Розклад  онлайн-уроків та майстер-класів
04.04-08.04.2022 р. 

Назва закладу

Навчальний предмет, майстер-клас

Клас або професія

Тема

ПІБ викладача

Пропоно-ваний день, час

Пропонований засіб комунікації

ДНЗ «Херсонське  вище  професійне  комерційне училище»

Організація виробництва та обслуговування

Кухар

Організація роботи гарячого цеху

Діброва Світлана Ігорівна

04.04.2022 1220

https://meet.google.com/eqo-bsin-tcs

 

Майстер-клас «Контрольно-касове обладнання»

Контролер-касир

Послідовність роботи на ЕККА "МІНІ-400" в різних режимах.

Стаднік Оксана Іванівна

05.04.2022

1330

http://meet.google.com/btt-wbuf-brk

 

 

ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона»

Українська література

11

Творчість Григора Тютюнника в контексті літературно-мистецьких тенденцій шістдесятих років ХХ століття

Назарова Юлія Анатоліївна

Уроки у постійному доступі

https://drive.google.com/file/d/1YngTDpKuoan04V2SgnVQIwTB56xBJ7Ol/view

Обладнання та технологія зварювальних робіт

Електрогазозварник; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

Газове наплавлення валиків

Руденко Юрій Вікторович

https://www.youtube.com/watch?v=Cn2tGK7qL6c

Майстер-клас

Столяр, верстатник  дерево-обробки

Виготовлення приліжкової тумби власноруч

Мацалковський Олексій Вікторович

У постійному доступі

https://www.youtube.com/watch?v=iNPRpss6msg

ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей»

Математика

10-11

Математика в моїй професії

Учнівський проєкт «Математика в моїй професії»

Сердюк

Людмила Миколаївна

Уроки у постійному доступі

https://www.youtube.com/watch?v=3rLffH0hY5A

Іноземна мова

10-11

«Natural disasters»

Сапфірова

Катерина Петрівна

https://youtu.be/o-c0M--yvMs

Урок виробничого навчання з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електро-устаткування»

10-11

Проведення планово-попереджувального огляду, перевірки та ремонту електрообладнання токарного верстата»

Цілько

Петро Віталійович

https://youtu.be/rBeeN61QMwE

 

ДНЗ «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну» 

Геометрія

10 клас (рівень стан-дарту)

Розв’язування вправ з теми: "Координати середини відрізка. Відстань між точками

Левчук Наталя Миколаївна

04.04.2022

1000

https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy

 

Перукарська справа

Кваліфікація: Перу-кар

2 кл.

Техніки нанесення барвників на волосся: первинне, повторне

Соловйова Інна Вікторівна

05.04.2022 1000

https://meet.google.com/vsh-bxxw-isy

 

Виробниче навчання

Професія: Перукар (перукар-модельєр).

Манікюрник

Перу-кар

2 кл.

Виконання базової жіночої стрижки «Шапочка»

Обозна Тетяна Сергіївна,

Карнаухова Тетяна Іллівна.

07.04.2022

1000

https://zoom.us/j/4914045011?pwd=WVp0MUlOczZrc0xUN0dPM3lxbDkydz09

Ідентифікатор конференції: 491 404 5011

Код доступу: dGMyY5

Виробниче навчання

Професія: Нянька. Гувернер. Соціальний робітник

Кваліфікація: нянька

Проведення вправ на розвиток м’язів

Горошенко Ірина Олексіївна

08.04.2022

0900

https://us05web.zoom.us/j/4991810244?pwd=OG42Uy9EYldxQ1JrTXRhb0NLcmJZUT09

Ідентифікатор конференції: 499 181 0244

Код доступа: 12345

Географія

10 клас (рівень станда-рту)

Особливості ЕГП Азії.

Міщенко Наталя Миколаївна

Матеріал у постійному доступі

https://www.youtube.com/watch?v=HD7K4RY9Gsc

перелік навчальної літератури розміщенно на онлайн-дошці PADLET - https://padlet.com/nataliya04mischenk...

Технологія виготовлення швейних виробів

Кваліфікація: Кравець 2-3 роз.

Обробка низу рукавів еластичною тасьмою

Козиріна Ірина Григорівна

Матеріал у постійному доступі

https://www.loom.com/share/26a08c73d34f4cc99621390bac6ffb12

ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії»

Фізика

 

 

 

 

 

10 (рівень стан-дарту)

 

 

Основні положення молекулярно-кінетичної теорії будови речовини. Броунівський рух. Дифузія.

Данильченко Наталія Вікторівна

 

 

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/CNJyv7gyCD8

 

Іноземна мова. Англійська

11 (рівень стан-дарту)

Природа і довкілля

Федоренко Ірина Олександрівна

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/0ZeNpuXNOG4

Українська література

 

 

 

 

11 (рівень стан-дарту)

Творчість В. Симоненка в контексті літературно-мистецьких тенденцій 60-тих років

Леонова Надія Андріївна

 

 

 

 

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/Na698FD-30k

 

Хімія

10 (рівень стандарту)

Глюкоза: будова молекули, фізичні та хімічні властивості, поширення в природі

Кострова Оксана Захарівна

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/SplWHcBkxnU

 

Основи технічного креслення і читання схем

професія «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

Загальні відомості про проеціювання. Прямокутне проеціювання

Головачов Ігор Євгенійович

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/Wq4iBi-QyxQ

 

Творчість

Усіх охочі

Театральний колектив «Прем’єра». Вистава "Жартівниця" (Микола Альбіковський)

Сірош Ірина Володимирівна

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/DQQBTgSLIQ8

 

ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства»

Устаткування підприємств харчування

Усіх охочі

Характеристика машин для збивання продуктів

Старинська Лілія Анатоліївна

 

04.04.2022

 

 

https://classroom.google.com/u/0/w/MTgwMzk4MDU3Mzg3/tc/MTQ5NDU3ODU4NjIy?hl=ru

Устаткування підприємств харчування

Усіх охочі

Сучасні професійні міксери

Старинська Лілія Анатоліївна

04.04.2022

https://classroom.google.com/u/0/w/MTgwMzk4MDU3Mzg3/tc/MTQ5NDU3ODU4NjIy?hl=ru

Гігієна та санітарія  виробництва

Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчо-вих продуктів. Гігієнічні ви-моги до реалі-зації готової продукції

Іваненко Оксана Сергіївна

 

05.04.2022

https://classroom.google.com/u/0/c/MTU3MjMzNTc5Njg1/a/MTU3MjM5NDEyMjQ1/details?hl=ru

Майстер-клас з

«Крем-брюле»

Приготування  десерту

« Крем-брюле»

Шахнюк Людмила Іванівна

Матеріал у постійному доступі

https://youtu.be/wCAgZRBLDkE

Комментариев нет:

Отправить комментарий